Kasabamızda Neden Olmasın?

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kasabamız halkının el birliğiyle bu şekilde etkinlikleri en iyi şekilde yapacağına eminiz. Kasabamız merkeze sadece 11 km uzaklıkta. Kasabamızın bu tür faaliyetlerden mahrum kalmasına neden göz yumuyoruz? Böyle şenlikleri yapabileceğimiz eski bağlar mevkiimizde belediyemizin yapacağı çevre düzenlemesi ile etkinliklerimizi rahatlıkla yapabiliriz. Siz değerli hemşehrilerimizden bu konuya destek olacak adımlar bekliyoruz. Kasabamızda bu tarz etkinlik ve şenliklerin gelenek haline getirilmesini arzuluyoruz .

Eğirdir ilçesinin Sorkuncak köyünde, 6. Gül Hasadı ve Uçurtma Şenliği renkli bir atmosferde gerçekleşti. Yağmurlu havaya rağmen ilgi gören etkinlik, muhteşem Eğirdir gölü manzarasının eşlik ettiği Sorkuncak’ın gül ve lavanta tarlalarında düzenlendi. Vali Aydın Baruş ve birçok önemli ismin katılımıyla gerçekleşen şenlikte, çocuklar ve yetişkinler uçurtma uçurma eğlencesiyle doyasıya eğlendi. Şenliğin açılış konuşmasında Vali Baruş, Sorkuncak köyünün güzelliklerini vurgulayarak emeği geçenlere teşekkür etti ve gülün Isparta ve Eğirdir için önemine değindi. Şenlikte gerçekleştirilen etkinlikler ve ödül töreninin ardından Vali Baruş ve diğer konuklar, muhteşem Eğirdir manzaralı gül bahçesine geçerek gül topladı ve çiftçilere bereketli hasatlar diledi. Eğirdir’deki bu renkli etkinlik, katılımcılar arasında büyük memnuniyet yarattı.

 

 

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
1
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Kasabamızda Neden Olmasın?

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Kuleonu.Net - Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!